Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Doze pentru montaj prize si intrerupatoare pe exteriorul cladirilor termoizolate ade

Pentru fatadele cladirilor termoizolate exista un produs nou produs de firma  Kopos din Cehia care asigura un montaj ferm al aparatelor si in acelasi timp  nu compromite izolatia cladirii . Acest produs se numeste KEZ si este caracterizat prin :

Doza serveste la instalarea aparatelor (prize si intrerupatoare ) pe fatadele izolate termic ale cladirilor .

Profilul dozelor elimina pierderile termice .

Doza permite instalarea instrumentelor pe izolatie cu grosimea 50-200mm.

In pachet sunt dibluri ,suruburi de prindere a suportului pe perete ,suruburi de montare a dozei pe suport si pe izolatie .

Este necesara instalarea aparatelor cu IP corespunzatoare pentru mediul exterior .La instalarea in izolatie neregulata recomandam a se folosi ciment siliconic .

Detalii despre acest produs aici .

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Corpuri de iluminat si aparataj antivandalism

Aceasta familie de aparataje electrice presupune o serie de caracterisitici speciale cu privire la rezistenta la impact sau agresiuni. Zonele unde se folosesc acest tip de produse sunt spatiile publice cum ar fi stadioane, statii de metrou sau autobuz, iluminarea in penitenciare etc etc.

Citește mai mult »

Tipuri de conexiuni electrice in doze

O instalatie electrica buna depinde in foarte mare proportie de solutia aleasa pentru conexiunile in doze. Evident ca foarte importante sunt protectiile alese (sigurantele automate) , tipul de aparataj ( prize intrerupatoare), calibrare corecta a sectiunii conductorilor electrici, dar toate acestea depind de o conectare foarte buna in doze. In trecut, cu mult ani in urma, singura solutie de conexiune in doza era rasucirea si cositorirea conductorilor electric. Acest tip

Citește mai mult »

Casa inteligenta moft sau necesitate?

In ultimii ani pe  piata a aparut fenomenul de Casa Inteligenta asa zisa tehnologie Smart Home sau BMS (Building Management System). In realitate este o ramura din automatica industriala aplicata la cladirile rezindentiale. Practic cu ajutorul unei  centrale programate se pot gestiona si automatiza orice circuite electrice din cladire. Am observat ca majoritatea prezentarilor video, reclamelor cu privire la sistemul de Smart Home, prezinta cum o persoana se trezeste dimineata

Citește mai mult »