Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Driver spoturi cu led

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Cabluri rezistente la foc nhxh

  Cablurile rezistente la foc sunt cunoscute dupa codificatia NHXH aceasta este continuata de FE180/E90 sau FE180/E30, indicativele E30 respectiv E90 reprezinta timpul in minute de rezistenta la foc deschis.

Citește mai mult »

Corpuri de iluminat si aparataj antivandalism

Aceasta familie de aparataje electrice presupune o serie de caracterisitici speciale cu privire la rezistenta la impact sau agresiuni. Zonele unde se folosesc acest tip de produse sunt spatiile publice cum ar fi stadioane, statii de metrou sau autobuz, iluminarea in penitenciare etc etc.

Citește mai mult »

Eaton impreuna cu Nissan propun o solutie revolutionara de stocare energie pentru locuinta

In premiera pe piata mondiala producatorul auto Nissan vine cu o solutie inovatoare de stocare a energie electrice produse in excess de catre sistemul fotovoltaic al imobilului. Aceasta solutie ingenioasa poarta numele ” Nissan Energy Solar” “În mod tradițional, energia solară a fost folosită pentru a alimenta electrocasnice în timpul zilei, dar acum, cu Nissan Energy Solar, pot folosi sistemul de stocare a bateriilor solare pentru a stoca excesul de

Citește mai mult »