Becuri LED posibilitati de dimare

Pe piata au inceput din ce in ce mai mult ca becurile LED sa inlocuiasca becurile clasice incadescente, halogen etc. In prima faza lucrurile au fost extrem de simple in sensul ca ele au fost foarte agreeate de consumatori datorita faptului ca aceste becuri led consuma chiar si de 10 ori mai putin decat becurile clasice sau de 5 ori mai putin decat cele fluorescente.

Dar timpul a trecut tehnologia a avansat si utilizatorii au inceput sa nu mai fie multumimiti doar cu un consum redus, acestia au dorit ca aceste noi becuri LED sa inlocuiasca in totalitate functiunile becului clasic, mai exact sa se poata varia luminozitatea acestuia ca la unul clasic.

In acest punct au aparut, in etapa 2, becurile LED evoluate, dimabile. Aceste becuri sunt facute din fabrica cu posibilitate de reglare iluminare, dar numai din variatoare speciale nu din cele clasice care de obicei le aveau oamenii in casa. Un astfel de variator este de cele mai multe ori extrem de scump fata de un variator clasic si in plus nu se gaseste la orice gama de aparataj. Si astfel lucrurile tind sa se complice, consumatorul doreste becul LED dar cu functionalitati similare celui clasic si cu costuri cat mai apropiate de cele normale.

Mai nou, compania noastra  a reusit sa gaseasca un producator serios care sa ne ofere solutia: si iata ca aceasta nu a intaziat sa apara sub forma unui releul variator universal capabil sa varieze aproape orice tip de bec incepand de la cel clasic sau cele halogen care functioneaza cu transformator clasic sau electronic si pana la cele furlorescente sau chiar LED;TE7636-1422956053

in plus acest releu variator se poate comanda cu o infinitate de push butoane, astfel el devenind si releu variator cap scara. Acesta are o diemensiune extrem de redusa, se poate monta in doza in spatele butonului iar ca si costuri, raportate la multitudinea de functii, si in comparatie cu un variator special led, acestea sunt extrem de mici. Detalii despre acest produs puteti avea accesand magazinul nostru aici

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Cavi
Product Name
Releu cap scara variator LED
Articolul a fost postat in Iluminat. Adauga la Bookmark acest link.

2 Comentarii la Becuri LED posibilitati de dimare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *