Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Becuri LED posibilitati de dimare

Pe piata au inceput din ce in ce mai mult ca becurile LED sa inlocuiasca becurile clasice incadescente, halogen etc. In prima faza lucrurile au fost extrem de simple in sensul ca ele au fost foarte agreeate de consumatori datorita faptului ca aceste becuri led consuma chiar si de 10 ori mai putin decat becurile clasice sau de 5 ori mai putin decat cele fluorescente.

Dar timpul a trecut tehnologia a avansat si utilizatorii au inceput sa nu mai fie multumimiti doar cu un consum redus, acestia au dorit ca aceste noi becuri LED sa inlocuiasca in totalitate functiunile becului clasic, mai exact sa se poata varia luminozitatea acestuia ca la unul clasic.

In acest punct au aparut, in etapa 2, becurile LED evoluate, dimabile. Aceste becuri sunt facute din fabrica cu posibilitate de reglare iluminare, dar numai din variatoare speciale nu din cele clasice care de obicei le aveau oamenii in casa. Un astfel de variator este de cele mai multe ori extrem de scump fata de un variator clasic si in plus nu se gaseste la orice gama de aparataj. Si astfel lucrurile tind sa se complice, consumatorul doreste becul LED dar cu functionalitati similare celui clasic si cu costuri cat mai apropiate de cele normale.

Mai nou, compania noastra  a reusit sa gaseasca un producator serios care sa ne ofere solutia: si iata ca aceasta nu a intaziat sa apara sub forma unui releul variator universal capabil sa varieze aproape orice tip de bec incepand de la cel clasic sau cele halogen care functioneaza cu transformator clasic sau electronic si pana la cele furlorescente sau chiar LED;TE7636-1422956053

in plus acest releu variator se poate comanda cu o infinitate de push butoane, astfel el devenind si releu variator cap scara. Acesta are o diemensiune extrem de redusa, se poate monta in doza in spatele butonului iar ca si costuri, raportate la multitudinea de functii, si in comparatie cu un variator special led, acestea sunt extrem de mici. Detalii despre acest produs puteti avea accesand magazinul nostru aici

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

2 Responses

  1. Va salut,
    ma intereseaza sa montez acest tip de releu cu dimare pe un senzor de miscare ce actioneaza iluminatul pe led al holului.
    Avand in vedere ca acest produs gasit la dvs. este foarte versatil, ce variante pentru aceasta aplicatie a mea mai recomandati. Rog trimiteti si detalii de achizitie.
    Multumesc.

    1. Acest releu functioneaza cu comanda data pe impuls nu contact continuu asa cum da un senzor de miscare( in general vorbind)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Cabluri rezistente la foc nhxh

  Cablurile rezistente la foc sunt cunoscute dupa codificatia NHXH aceasta este continuata de FE180/E90 sau FE180/E30, indicativele E30 respectiv E90 reprezinta timpul in minute de rezistenta la foc deschis.

Citește mai mult »

Confort design efectele vizuale iluminat plante in gradina

Crearea unui design confortabil și atrăgător pentru iluminatul plantelor din grădină poate aduce un farmec suplimentar spațiului exterior și poate evidenția frumusețea plantelor în timpul serilor. Iată câteva sfaturi pentru a obține efecte vizuale plăcute și un confort sporit: Amintește-ți că iluminatul grădinii este o formă de artă și creativitate, așa că nu există o singură modalitate corectă de a-l realiza. Adaptă aceste sfaturi la stilul și preferințele tale personale

Citește mai mult »

Arcul electric

Arcul electric de sudare este una din sursele termice cele mai folosite pentru imbinarea metalelor cu care se realizeazatopirea MB si MA. Arcul se mentine intre un electrod de metal sau de carbune si piesa de sudat, legate la o sursa de curent.

Citește mai mult »