Intrebari si sugestii

Aveti o intrebare si nu-i stiti raspunsul? Doriti sa postati o intrebare interesanta ? Completati campurile de mai jos si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Cu stima,
Echipa MaterialeElectrice.ro

Articolul a fost postat in Intrebari si sugestii. Adauga la Bookmark acest link.

5 Comentarii la Intrebari si sugestii

 1. Stefan Ionica says:

  Buna ziua. Am intrebat de 3 ori pana acum dar nu am primit nici nici un raspuns. Vreau sa cumpar un prelungitor cu releu de monitorizare a tensiunii cu 3 prize ZUBR. Vreau sa setez pragul tensiunii maxime admise la 250V. Ce se intampla daca a cazut reteaua si dupa 2-3 ore revine cu un soc de tensiune de 300V cum s-a mai intamplat de vreo 2 ori si a avariat consumatorii ? Daca a picat reteaua releul ramane fara alimentare si daca nu exista o memorie care sa tina minte pragul setat de mine de 250v , la revenirea alimentarii supratensiunea ajunge direct pe consumatori. Cu stima STEFAN.

  • ionut says:

   La revenire releul citeste curentul si apoi actineaza contactul, nu declanseaza instantaneu, el actioneaza dupa aproximativ 10 secunde, timp in care analizeaza curentul

 2. Florin says:

  Buna ziua,imi pute-ti spune va rog ce releu de supratensiune imi trebuie la o casa de 32 A sau 40A ,sau alta valoare,VA MULTUMESC cu respect.

  • ionut says:

   Buna ziua,
   Daca aveti bransament monofazat eu va recomand releul cel mai mare, cu cat este mai mare releul cu atat este mai rezistent contactul.

 3. Alexandru Ioan says:

  Buna ziua,
  Va scriu pentru ca nu stiu ce sa ma fac.
  Am cumparat atat din Leroy Merlin cat si din Dedeman conductori produsi de firma Rcb Electro 97, iar in loc de sectiunea de 1,5 mmp si 2,5 mmp acestiacerau de 1mmp respectiv de 2,03 mmp., adica erau cu diametrul sarmei de cupru de 1,2 respectiv 1,60. Aceeasi situaie e si la cele lutate care se compun din 28×0,22 si 48×0,22 adica tot 1 in loc de 1,5 si tot 2 in loc de 2,5. Va rog daca se poate sa mi recomandati un producator de cabluri bun si corect si sa avertizati colegii electricieni, tehnicieni si altij de pericolele la care se expun folosind conductori produsi decRcb Electro 97. Daca am vazut ca nu primesc nici un raspuns de la hypermarketuri, am depus sesizari la toate autoritatile statului. Astept raspunsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code