Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Programul de sponsorizare/bonusare Partener MaterialeElectrice.ro

Pentru noi, echipa  MaterialeElectrice.ro, electricienii sunt deosebit de importanti, asa ca incercam sa acordam cat mai  mult sprijin in desfasurarea activitatii, astfel am implementat programul  de sponsorizari ce consta in  acordarea gratuita de  diferite scule si utilaje care sa ajute la prestarea unor servicii de o calitate superioara pentru beneficarii finali; toate acestea se ofera in mod automat, independent de alte oferte comerciale in vigoare si separat de conditiile speciale de pret, de colaborare, primite odata cu semnarea contractului de parteneriat.

Urmarind acest considerent noi apreciem ca dotarea cu scule performante si logisitica pe masura a unei echipe de electricieni este extrem de importanta. Stimulati de acest principiu am gandit un program de sponsorizare pentru toti partenerii nostri care reusesc sa faca cifre alaturi de noi .
Astfel am elaborat un plan de sponsorizari raportat la cifra de afaceri dezvoltata impreuna pe un an de zile .
Mai jos aveti grilele de sponsorizare :

Pentru vanzari de 10.000 lei + TVA/an, financiar MaterialeElectrice.ro ofera in mod gratuit la alegere unul din produsele :

Pentru vanzari de 20.000 lei + TVA/an , financiar MaterialeElectrice.ro ofera in mod gratuit la alegere unul din produsele :

  • – Set complet Electrician
  • – Televizor LCD LG, 81cm, FullHD

Pentru vanzari de 30.000 lei + TVA/an, financiar MaterialeElectrice.ro ofera in mod gratuit la alegere unul din produsele :

  • – Set electrician ancorare /siguranta
  • – Set imprimanta industriala pentru cabluri si tablouri electrice

Pentru vanzari de 40.000 lei + TVA/an , financiar MaterialeElectrice.ro ofera in mod gratuit la alegere unul din produsele :

  • – Televizor LED Samsung, 101cm, FullHD
  • – Figider + masina de spalat Indesit

Pentru vanzari de 60.000 lei + TVA/an, financiar MaterialeElectrice.ro ofera in mod gratuit la alegere unul din produsele :

  • – Figider + masina de spalat + aragaz Indesit
  • – Masina de canelat in beton Profesionala AEG + aspirator

Pentru vanzari de 80.000 lei + TVA/an, financiar MaterialeElectrice.ro ofera in mod gratuit la alegere unul din produsele :

  • Figider + masina de spalat + plita + cuptor + Hota – Indesit

Pentru vanzari de 100.000 lei + TVA/an, financiar MaterialeElectrice.ro ofera in mod gratuit la alegere unul din produsele :

  • – Scuter 2T 50ccm
  • – Set  Trusa scule „Power Pack“ 1000 V livrata in valiza – profesional Haupa

Pentru vanzari de 150.000 lei + TVA/an, financiar MaterialeElectrice.ro ofera automat in mod gratuit o masina “Company Car”* Peugeot 206  sau similar, adaptata perfect nevoilor unei echipe de doi electricieni.

achetele de sponsorizari alaturi de serviciile unui  furnizor puternic, capabil sa livreze orice material electric in cel mai scurt timp oriunde in tara si nu in ultimul rand in conditii comerciale deosebit de bune duc la servicii de calitate trainice  si cu o adevarata garantie a calitatii.

Conditiile comerciale deosebite sunt caracterizate prin:

  • – promptiudine in livrari
  • – garantie la toate produsele (certificari CE pentru toate produsele)
  • – preturi foarte competitive datorate achizitiei produselor prin import direct sau contracte de distributie cu fabricile
  • – plus multe alte conditii foarte bune oferite  electricienilor parteneri pentru a-i sprijini pe acestia in activitatea prestata catre beneficarii finali.

In plus toti electricienii cu statut de Partener Materiale Electrice.ro   sunt periodic informati de echipa noastra de ingineri , impreuna cu furnizorii nostri, despre training-uri ce au menirea sa tina la curent cu noutatile ,si sa asigure o pregatire cat mai consistenta partenerilor.

Astfel consideram ca reusim sa facem o echipa imbatabila si putem oferi clientilor finali un serviciu de calitate Europeana cu preturi foarte competitive .
Electricieniiti interesati de o colaborare prin care pot primi conditii deosebe de preturi plus ofertele de  sponsorizare sunt rugati sa completeze fomularul de mai jos. Ulterior veti fi contactati pentru semnarea contractului si indeplinirea tuturor formalitatilor. In final orice partener va beneficia de un card individual unic care va contoriza intreaga colaborare si va pastra un istoric de comenzi in platforma online MaterialeElectrice.ro.

* – masina utilizata de compania noastra in activitatea curenta. Stare tehnica perfecta.

Daca doriti sa deveniti Partener MaterialeElectrice.ro si sa beneficiati de toate aceste avantaje (preturi speciale ,livrari prompte si nu in ultimul rand sponsorzari garantate ) va rog sa lasati datele dvs aici .

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Degivrare conducte de apa, robineti

Iarna cand temperaturile atmosferice scad sub O grade cismelele din gradini ingheata si devin nefolosibile. Pentru aceste situatii, si nu numai, exista o solutie extrem de simpla si accesibila si anume kit-urile de dezghetare. Acste kit-uri presupun cablul de degivrare cu diferite lungimi,

Citește mai mult »

Finantam pe maxim 5 ani sistemele de iluminat cu LED

LED-urile reprezintă cea mai nouă şi eficientă tehnologie de iluminat. Comparativ cu sursele de iluminat tradiţionale, LED-urile sunt mult mai efi ciente şi mai durabile.In majoritatea cazurilor iluminatul cu led aduce o economie de curent electric de aprorixmativ 75% avand acelasi nivel de iluminare ca si cu sistemele clasice de iluminat ; la aceasta economie de energie se adauga si economia in exploatare , la corpurile cu LED ne mai

Citește mai mult »