Degivrare conducte de apa, robineti

Iarna cand temperaturile atmosferice scad sub O grade cismelele din gradini ingheata si devin nefolosibile.

Pentru aceste situatii, si nu numai, exista o solutie extrem de simpla si accesibila si anume kit-urile de dezghetare. Acste kit-uri presupun cablul de degivrare cu diferite lungimi, cordonul de alimentare electrica si termostatul. Sistemul se poate conecta imediat si este
echipat cu un termostat automat.

Aceste seturi pot fi folosite in special, dupa cum spuneam, la robinetii de apa, dar si la dezghetarea ghivecelor exterioare de la flori, recipientelor  cu apa potabila de la animale, burlane, jgheaburi de scurgere ape de pe acoperis etc etc.

degivrare robineti

 

 

 

 

 

 

 

 

Cablul de degivrare se alimenteaza, prin cordonul electric din set, direct de la reteaua 230V , puterea consumata este de 10W pe metru liniar.

Siguranta, prevenirea si continuitatea functonarii pe timp de inghet sunt cuvinte cheie care justifica costul de folosire a unei instaltii de degivrare  pentru a va feri de inghet.

In special pentru drumuri in panta pentru acces în centre de distributie, parcari
multietajate, spitale, statii de pompieri, cladiri de birouri, etc. Cu alte cuvinte: ori de cate ori sigurana in functionare este pusa la îndoiala în timpul perioadei de iarna, conceptul de deigvrare  poate oferi siguranta si fiabilitate la costuri minime.

Exemple de pret si modele puteti vedea aici 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Magnum
Product Name
Degivrare
Price
euro 31
Product Availability
Available in Stock
Articolul a fost postat in Cabluri electrice. Adauga la Bookmark acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *