Finantam pe maxim 5 ani sistemele de iluminat cu LED

LED-urile reprezintă cea mai nouă şi eficientă tehnologie de iluminat. Comparativ cu sursele de iluminat tradiţionale, LED-urile sunt mult mai efi ciente şi mai durabile.In majoritatea cazurilor iluminatul cu led aduce o economie de curent electric de aprorixmativ 75% avand acelasi nivel de iluminare ca si cu sistemele clasice de iluminat ; la aceasta economie de energie se adauga si economia in exploatare , la corpurile cu LED ne mai existant mentenanta ,acestea sunt garantate sa functioneze 50000 ore fara sa fie nevoie sa inlocuim ceva si fara sa se piarda din nivelul de iluminare .

Dezvoltarea tehnologiei cu LED-uri s-a produs într-un ritm alert, oferind noi oportunităţi de utilizare a luminii strălucitoare redate de acestea.

Corpurile de iluminat cu LED-uri sunt ideale pentru multiple aplicaţii în interiorul dar şi în exteriorulcasei dumneavoastră- de la aplicaţii de iluminat arhitectural decorativ şi iluminat de ghidare la iluminat de accent în interior, şi chiar iluminat de ambianţă în locuri greu accesibile.

Firma noastra a facut o analiza amanuntita asupra avantajelor si economiilor insemnate pe care le pot face clientii nostri apeland la iluminatul cu LED pe care noi il furnizam .

Animati de concluziile extrem de favorabile am mers mai departe si am gasit un partener care ne ajuta sa ne finantam, pe perioda de maxim 5 ani , potentialii clienti care doersc sa achzitioneze un sistem complet de iluminat .

Dupa efectuarea unor calcule , impreuna cu partenerul nostru ,am ajuns la concluzia ca datorita economiilor insemnate, realizate cu tehologiile de ultima ora in iluminatul cu LED, se poate achita fara probleme  o eventuala rata pentru achzitiia in sistem de rate pe o perioada maxima de 5 ani ,rata fiind mai mica decat economiile realizate .

Mai jos sunt cateva avantaje pentru achizitia in rate a iluminatului cu LED :

 • Avans 0%
 • Facturile lunare sunt total deductibile
 • Bonitatea financiară a firmei nu este afectată deloc , echipamentul rămâne în gestiunea noastra şi nu apare in bilanţul clientului , la ultima transa produsele urmand sa fie transferate la client
 • Rata in Euro este constantă pe durata contractului a.î. se pot planifica costurile pe o perioadă îndelungată => Plăteşti pe măsură ce produci!
 • Comisionul de administrare este unic pe contract
 • Asigurarea oferită este asigurare electronicǎ a echipamentelor (acoperă riscuri specifice de tip scurtcircuit, inductie, supratensiune etc), general valabilă in toată Europa
 • Setul de acte necesar pentru luarea unei decizii este minimal
 • Plătile sunt trimestriale
 • Economisirea capitalului firmei
 • Eliberarea liniei de credit la banca si astfel imbunătăţirea lichidităţii firmei

Conditii generale

 • valoare minimă pe contract: 500 Euro fără TVA
 • avans 0%
 • perioadă contract: 12-60 luni
 • asigurare electronică anuală:  2.50% alte bunuri fixe (minim 50 Euro/an)
 • comision administrare: 1%, minim 75 Euro (se plăteşte o singură dată

Modalitati de plata

Exista 2 modalitati de plata:

a)   Plata ratelor se face prin OP, însă ca modalitate de garantare a plăţii se emit 5 BO necompletate la sumă si scadentă în favoarea firmei noastre

sau

b)   Prin Bilet la Ordin (BO). Se emite cate un BO pentru fiecare rată care va fi introdus la plată la data scadentă Prin Ordin de Plată (OP).

Clienti eligibili

 • persoane juridice şi persoane fizice autorizate (notari, avocati, arhitecti, medici etc

 

Pentru mai multe informatii ne puteti contactata la nr de telefon 004 0729 900 935

Simulari de calcul rate se pot face  dirept pe prima pagina din situl nostru www.materialeelectrice.ro

 

Summary
Finantare sisteme iluminare LED - maxim 5 ani
Article Name
Finantare sisteme iluminare LED - maxim 5 ani
Description
Prezentare a avantajelor la sistemele de iluminat LED. Propunere pentru finantare in sistem de rate pe maxim 5 ani fara avans
Author
Articolul a fost postat in Iluminat. Adauga la Bookmark acest link.

Un comentariu la Finantam pe maxim 5 ani sistemele de iluminat cu LED

 1. Pingback: Iluminat cu LED special pentru benzinarii - Materiale Electrice - BlogMateriale Electrice – Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *