Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Finantam pe maxim 5 ani sistemele de iluminat cu LED

LED-urile reprezintă cea mai nouă şi eficientă tehnologie de iluminat. Comparativ cu sursele de iluminat tradiţionale, LED-urile sunt mult mai efi ciente şi mai durabile.In majoritatea cazurilor iluminatul cu led aduce o economie de curent electric de aprorixmativ 75% avand acelasi nivel de iluminare ca si cu sistemele clasice de iluminat ; la aceasta economie de energie se adauga si economia in exploatare , la corpurile cu LED ne mai existant mentenanta ,acestea sunt garantate sa functioneze 50000 ore fara sa fie nevoie sa inlocuim ceva si fara sa se piarda din nivelul de iluminare .

Dezvoltarea tehnologiei cu LED-uri s-a produs într-un ritm alert, oferind noi oportunităţi de utilizare a luminii strălucitoare redate de acestea.

Corpurile de iluminat cu LED-uri sunt ideale pentru multiple aplicaţii în interiorul dar şi în exteriorulcasei dumneavoastră- de la aplicaţii de iluminat arhitectural decorativ şi iluminat de ghidare la iluminat de accent în interior, şi chiar iluminat de ambianţă în locuri greu accesibile.

Firma noastra a facut o analiza amanuntita asupra avantajelor si economiilor insemnate pe care le pot face clientii nostri apeland la iluminatul cu LED pe care noi il furnizam .

Animati de concluziile extrem de favorabile am mers mai departe si am gasit un partener care ne ajuta sa ne finantam, pe perioda de maxim 5 ani , potentialii clienti care doersc sa achzitioneze un sistem complet de iluminat .

Dupa efectuarea unor calcule , impreuna cu partenerul nostru ,am ajuns la concluzia ca datorita economiilor insemnate, realizate cu tehologiile de ultima ora in iluminatul cu LED, se poate achita fara probleme  o eventuala rata pentru achzitiia in sistem de rate pe o perioada maxima de 5 ani ,rata fiind mai mica decat economiile realizate .

Mai jos sunt cateva avantaje pentru achizitia in rate a iluminatului cu LED :

  • Avans 0%
  • Facturile lunare sunt total deductibile
  • Bonitatea financiară a firmei nu este afectată deloc , echipamentul rămâne în gestiunea noastra şi nu apare in bilanţul clientului , la ultima transa produsele urmand sa fie transferate la client
  • Rata in Euro este constantă pe durata contractului a.î. se pot planifica costurile pe o perioadă îndelungată => Plăteşti pe măsură ce produci!
  • Comisionul de administrare este unic pe contract
  • Asigurarea oferită este asigurare electronicǎ a echipamentelor (acoperă riscuri specifice de tip scurtcircuit, inductie, supratensiune etc), general valabilă in toată Europa
  • Setul de acte necesar pentru luarea unei decizii este minimal
  • Plătile sunt trimestriale
  • Economisirea capitalului firmei
  • Eliberarea liniei de credit la banca si astfel imbunătăţirea lichidităţii firmei

Conditii generale

  • valoare minimă pe contract: 500 Euro fără TVA
  • avans 0%
  • perioadă contract: 12-60 luni
  • asigurare electronică anuală:  2.50% alte bunuri fixe (minim 50 Euro/an)
  • comision administrare: 1%, minim 75 Euro (se plăteşte o singură dată

Modalitati de plata

Exista 2 modalitati de plata:

a)   Plata ratelor se face prin OP, însă ca modalitate de garantare a plăţii se emit 5 BO necompletate la sumă si scadentă în favoarea firmei noastre

sau

b)   Prin Bilet la Ordin (BO). Se emite cate un BO pentru fiecare rată care va fi introdus la plată la data scadentă Prin Ordin de Plată (OP).

Clienti eligibili

  • persoane juridice şi persoane fizice autorizate (notari, avocati, arhitecti, medici etc

 

Pentru mai multe informatii ne puteti contactata la nr de telefon 004 0729 900 935

Simulari de calcul rate se pot face  dirept pe prima pagina din situl nostru www.materialeelectrice.ro

 

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Protectia la electrocutare – practici de baza

Oprirea alimentării cu energie electrică Dacă este posibil, închideţi întotdeauna alimentarea reţelei electrice înainte de atingerea oricăror elemente de circuit. Trebuie de asemenea asigurate toate sursele de energie înainte ca un sistem să poate fi considerat sigur.

Citește mai mult »

Doze pentru montaj prize si intrerupatoare pe exteriorul cladirilor termoizolate ade

Pentru fatadele cladirilor termoizolate exista un produs nou produs de firma  Kopos din Cehia care asigura un montaj ferm al aparatelor si in acelasi timp  nu compromite izolatia cladirii . Acest produs se numeste KEZ si este caracterizat prin : Doza serveste la instalarea aparatelor (prize si intrerupatoare ) pe fatadele izolate termic ale cladirilor . Profilul dozelor elimina pierderile termice . Doza permite instalarea instrumentelor pe izolatie cu grosimea

Citește mai mult »