Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Iluminatul de sarbatori

Si acest an, pentru sarbatori firma noastra a pregatit o gama foarte mare de produse ce va ajuta sa decorati case , gradini ,strazi , alei,  cladiri …. toate acestea pentru a face cat mai luminioasa cea mai frumoasa perioada din an – Craciunul .

In acest an am impartit pe trei categorii obiectele de iluminat ornamental de craciu , dupa cum urmeaza :

Figurine luminoase, tematice, extrem de simpatice ce pot fi montate atat la interior cat si la exterior pe stalpi ,fatade de cladiri, in parcuri ,vitrine  etc . Aceste ornamente sunt realizate din furtun luminos si sunt prevazute cu un programator cu mai multe programe de jocuri luminoase .Figurinele se gasesc intr-o gama bogata de culori si modele  .

Furtun luminos . Ca si noutate in acest an avem un furtun luminos cu LED care asigura o luminozitate net superioara cu un consum extrem de redus iar ca si perioada de viata net superior fata de furtunul luminos clasic cu bec incandescent .In plus  fata de furtunul luminos clasic cu bec ,avem LED cu lumina alb rece ,in rest toata gama de culori poate fi gasita in ambele variante . Aceste furtunuri luminoase au o gama intreaga de accesorii cum ar fi coturi ,mufe ,teuri care permit realizarea unuei instalatii complete de iluminat cum ar fi iluminatul de contur al unei case .

Cu ajutorul programatoarelor pentru furtun luminos se poate realiza un joc de lumini dinamic ,static ,vioi etc

Peredelele luminoase si ghirlandele de interior sau exterior sunt o alta categorie de produse care ajuta la impodobirea vitrinelor ,ferestrelor , balcoanelor sau a strazilor .La fel ca in cazul furtunului luminos avem ,mai nou , si varianta de perdele sau ghirlande cu led ,deosebite si mult mai speciale fiinde cele cu led-uri alb rece .Iata cateva exemple de deoratiuni cu  perdele sau ghirlande  :

Va asteptam cu drag ,si nu uitati apelati la noi si putem gasi rezolvare in orice problema de natura electrica ,atat furnizare cat si montaj .

Sarbatori fericite !
Ionut Gheorghe

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Sisteme de topire a zapezii

Pentru acesasta situatie se pot folosi doua variante de produse electrice : Covorase –   sunt concepute special pentru topirea zapezii in parcari, pe alei, pavaje, trepte,  poduri, acoperisuri, etc in deplina siguranta.                     Sistemele de topire a zapezii sunt cabluri de incalzire fie impletite in forma de covoras, numite Covorase de Topire a Zapezii, fie doar in forma de cablu.

Citește mai mult »

Eaton impreuna cu Nissan propun o solutie revolutionara de stocare energie pentru locuinta

In premiera pe piata mondiala producatorul auto Nissan vine cu o solutie inovatoare de stocare a energie electrice produse in excess de catre sistemul fotovoltaic al imobilului. Aceasta solutie ingenioasa poarta numele ” Nissan Energy Solar” “În mod tradițional, energia solară a fost folosită pentru a alimenta electrocasnice în timpul zilei, dar acum, cu Nissan Energy Solar, pot folosi sistemul de stocare a bateriilor solare pentru a stoca excesul de

Citește mai mult »

Tipuri de cabluri cu codificatii romanesti

Din practica am observat ca in piata exista o confuzie des intalnita intre conductor si cablu . Pentru asta in primul rand trebuie lamurita diferenta dintre conductor electric si cablu electric . Conductorul  reprezinta un fir din cupru sau aluminiu izolat cu pvc  , iar cablul

Citește mai mult »