Eaton impreuna cu Nissan propun o solutie revolutionara de stocare energie pentru locuinta

In premiera pe piata mondiala producatorul auto Nissan vine cu o solutie inovatoare de stocare a energie electrice produse in excess de catre sistemul fotovoltaic al imobilului.

Aceasta solutie ingenioasa poarta numele ” Nissan Energy Solar”

“În mod tradițional, energia solară a fost folosită pentru a alimenta electrocasnice în timpul zilei, dar acum, cu Nissan Energy Solar, pot folosi sistemul de stocare a bateriilor solare pentru a stoca excesul de energie de pe panourile  solare și pentru a-l folosi în timpul nopții și în zilele înnorate. Noul produs Nissan Energy Solar include un sistem de gestionare a energiei la domiciliu, care va permite utilizatorilor să controleze cum și când vor să își folosească energia. Ajută, de asemenea, să facă întregul sistem de energie solară cât mai eficient și durabil”

Acest concept este dezvoltat impreuna cu Eaton:

“Nissan este un pionier în tehnologia bateriilor de vehicule electrice. Și colaborând cu Eaton Industries, un expert mondial în gestionarea energiei, poate asigura performanță, fiabilitate și siguranță cu xStorage Home. Unitatea  xStorage Home  ajută, de asemenea,  ca locuitorii să joace un rol esențial în curățarea planetei. Reducerea tensiunii de aprovizionare cu energie în momentele cererii maxime poate reduce dependența noastră de combustibili fosili și crește integrarea unei energii mai regenerabile în rețelele noastre naționale.”

Solutii diverse pentru posesorii de sistem fotovoltaice casnice:

“Nissan Energy Solar oferă o flexibilitate completă. Fie că sunteți în căutarea energiei  solare cu soluție de stocare a bateriei solare, doriți să adăugați spațiu de stocare la panourile solare existente, fie că simțiți că un sistem solar este potrivit pentru nevoile dvs., vă putem ajuta să găsiți soluția potrivită pentru dvs.” spune prin  proiectul sau aextrem de ambitios, producatorul Nissan.

Un alt mare avantaj al Nissan Energy Solar este ca acesta poate fi utilizat ca back up in caz de intreruperea energiei electrice.

Energia generată este  trimisă soluției de stocare xStorageHome, produsă în parteneriat cu Eaton. Odată ce energia este stocată, puteți alege când doriți să utilizați puterea de rezervă, ca noaptea, pentru a continua alimentarea casei sau pentru a încărca o mașină electrică ca Leaf.

Nissan consideră solarul ca o componentă cheie în schimbarea modului în care producem și gestionăm energia. Noua autoutilitară Leaf și electric e-NV200 oferă și o încărcare bidirecțională, astfel încât potențialul bateriei din aceste vehicule să fie utilizat și ca stocare temporară, cu posibilitatea de a elibera energia stocată în rețea atunci când cererile sunt mari , apoi reîncărcarea când scăderea cererii și ratele de energie revin la tarife mai mici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unde poate fi gasit :

Nissan a anunțat lansarea cu amănuntul a soluției sale energetice integrate pentru locuințe în mai 2018. Din păcate, este disponibilă doar în Marea Britanie.

Si pentru ca nu era suficienta aceasta extraordinara idee de utilizare a energie solare, Nissan impreuna cu Eaton merg mai departe si propun clientilor doua variante de achizitie a sistemuluil xStorageHome una exchipata cu baterii noi Nissan Leaf noi, ia a doua , pentru o utilizare responsabila a resurselor naturii, cu baterii second hand.

Steve Spicer, expert în stocarea energiei la Eaton, prezinta modul în care stocarea de energie poate ajuta la echilibrarea rețelei și ce ar trebui să iei în considerare atunci când selectezi un sistem de stocare a energiei, tot el precizeaza variantele de exhipare ale sistemului cu bateriile Nissan Leaf.

Aceasta idee de a utiliza stocarea in baterii second hand de la Nissan este aplicata de Eaton si la scara mult mai mare, un exemplu de luat in considere este Amsterdam Arena

Cele doua companii au dezvoltat  un sistem de stocare a energiei pentru a face Amsterdam Arena mai eficient din punct de vedere energetic și pentru a se asigura că luminile nu se sting niciodată.

Pe scurt conceptul Eaton Nissan propune o solutie controlata de singură unitate care include mai multe intrări de energie, cum ar fi de la solar și rețea, stocarea bateriei folosind bateriile Nissan Leaf second hand și  UPS-ului pentru furnizarea de energie curată, echilibrată.

Cei interesati de domeniul electric si nu numai, sunt invitati sa se aboneze la canalul nostru de Youtube pentru a fi la curent cu ultimele noutati in domeniul electric.

Daca vi s-a parut interesanta stirea si doriti sa fiti la curent cu informatii din gama produselor electrice va invitam sa va abonati la canalul nostru de youtube

 

 

Summary
Nissan Energy Solar solutie revolutionara de stocare energie pentru locuinta
Article Name
Nissan Energy Solar solutie revolutionara de stocare energie pentru locuinta
Description
Nissan lansează Nissan Energy Solar care combină panouri solare de talie mondială pentru acasă cu sisteme de stocare a bateriilor solare. Soluția solară pentru panouri solare a fost proiectată pentru a permite locuitorilor să folosească panouri solare pentru a reduce facturile la energie, pentru a obține mai multă independență de rețea și pentru a permite o viață mai durabilă.
Author
Articolul a fost postat in Electricitate ecologie, Fara categorie. Adauga la Bookmark acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *