Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CONDUCTOR CU IZOLATIE SILICONICA SIF 50 MM – SCHRACK – XC090212 | Materiale Electrice

CONDUCTOR CU IZOLATIE SILICONICA SIF 50 MM – SCHRACK – XC090212 | Materiale Electrice.

Conductor cu izolatie siliconica SiF 

Se utilizeaza realizarea conexiunilor interioare ale corpurilor de iluminat si aparatelor electrice, respectiv cablarea tablourilor electrice, in conditii de solicitari mecanice reduse si temperaturi de exploatare ridicat.

Structura:

1 – conductor cupru, litat fin

2 – izolatie siliconica (2GI1)

Domeniu de temperatura: -60…+180 º

Culori livrabile: negru, rosu

Mai multe tipuri de cabluri aici 

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Doze pentru montaj prize si intrerupatoare pe exteriorul cladirilor termoizolate ade

Pentru fatadele cladirilor termoizolate exista un produs nou produs de firma  Kopos din Cehia care asigura un montaj ferm al aparatelor si in acelasi timp  nu compromite izolatia cladirii . Acest produs se numeste KEZ si este caracterizat prin : Doza serveste la instalarea aparatelor (prize si intrerupatoare ) pe fatadele izolate termic ale cladirilor . Profilul dozelor elimina pierderile termice . Doza permite instalarea instrumentelor pe izolatie cu grosimea

Citește mai mult »

Sisteme de topire a zapezii

Pentru acesasta situatie se pot folosi doua variante de produse electrice : Covorase –   sunt concepute special pentru topirea zapezii in parcari, pe alei, pavaje, trepte,  poduri, acoperisuri, etc in deplina siguranta.                     Sistemele de topire a zapezii sunt cabluri de incalzire fie impletite in forma de covoras, numite Covorase de Topire a Zapezii, fie doar in forma de cablu.

Citește mai mult »

Senzor de fum cu baterii si transmitere avertizari pe telefonul mobil.

Senzori de Fum cu Wi-Fi: Protecție Avansată pentru Locuința Ta Introducere Bună ziua/ seara tuturor, Astăzi vă prezentăm o inovație esențială pentru securitatea locuinței tale – Senzorii de fum cu tehnologie Wi-Fi. Acest dispozitiv avansat aduce laolaltă cele mai recente tehnologii pentru a-ți oferi un nivel superior de protecție împotriva incendiilor. Să explorăm împreună caracteristicile și beneficiile acestor senzori inteligenti. Caracteristici Cheie Avantaje pentru Siguranța Locuinței Instalare și Configurare Simplă

Citește mai mult »