Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

CADOURI GARANTATE

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Diverse tipuri de socluri pentru surse de iluminat

Cod Dulie Denumire Scurta descriere
E27Edison (standard)Duliile E27 sunt cele mai comune și sunt utilizate în majoritatea corpurilor de iluminat pentru acasă. Au un soclu de tip șurub și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme.
E14Edison mic (mica)Similar cu E27, dar cu un soclu mai mic, potrivit pentru corpurile de iluminat mai mici.
GU10Bayonet MountAceste dulii au doi pini pentru fixarea în locul de iluminat. Sunt folosite pentru spoturi și alte corpuri de iluminat direcționat.
GU5.3MR16Duliile MR16 sunt similare cu cele GU10, dar au un diametru mai mic. Sunt folosite în special pentru spoturi.
S14DSingle Contact BayonetDuliile S14D au un singur contact și sunt utilizate în unele tipuri de corpurile de iluminat.
GU5.3MR16Duliile MR16 sunt similare cu cele GU10, dar au un diametru mai mic. Sunt folosite în special pentru spoturi.
G232-pin compact fluorescentAceste dulii sunt folosite pentru iluminatul fluorescent și au doi pini care se fixează în locul de iluminat.
GR10q/4p4-pin compact fluorescentSimilar cu G23, dar cu patru pini, aceste dulii sunt folosite pentru iluminatul fluorescent și se potrivesc în locul corespunzător.
2G72-pin compact fluorescentDuliile 2G7 sunt utilizate pentru iluminatul fluorescent și au doi pini pentru fixare.
2G114-pin compact fluorescentSimilar cu 2G7, dar cu patru pini pentru fixare în locul de iluminat.
B15d/Ba15dBayonet MountAceste dulii au un montaj de tip baionetă și sunt folosite în diverse tipuri de corpurile de iluminat.
S14sSingle Contact BayonetSimilar cu S14D, dar cu un alt tip de fixare de tip baionetă.
GX53Twist & LockDuliile GX53 folosesc un sistem de fixare prin rotire și sunt potrivite pentru corpurile de iluminat subțiri și compacte.

Soclurile pentru sursele de iluminat sunt componente esențiale ale luminii, oferind conexiunea electrică între sursa de lumină și dispozitivul de iluminat.

Alegerea soclului potrivit este esențială pentru compatibilitatea între sursa de iluminat și dispozitivul de iluminat în care va fi montată. Este important să fie luată în considerare puterea și tipul de sursă de lumină pentru a se asigura potrivirea corectă a soclului.

Ești electrician sau ai nevoie de echipamente electronice?

Accesează magazinul nostru online cu peste 300.000 de produse. Ai echipamente de calitate pentru toate proiectele și soluții practice și sigure pentru casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi articole din aceeași categorie

Sisteme de paratrasnet de tip pasiv IPT

Instanatia de paratrasnet   este destinata sa capteze trasnetele care cad pe structura, inclusiv pe cele care cad pe partile laterale ale structurii, si sa conduca curentul de trasnet de la punctul de impact la pamânt. Prescuratrea unei instalatii de protectie pasiva este  IPTIPT este destinata de asemenea sa disperseze acest curent în  pamânt fara sa produca avarii termice sau mecanice, nici scântei periculoase care pot declansa incendii sau explozii. Instalatia de

Citește mai mult »
Protectii electrice , sfaturi ,diverse

Protectie aparatelor electrice

Paza buna trece primejdia rea! Cel mai eficient mod de a asigura aparatele electronice din casa se face nu prin intermediul asigurarilor ci cu dispozitive electronice de monitorizat curentul electric. Un astfel de aparat este si MODULUL DESCARCATOR care monitorizeaza curentul iar varfurile de tensiune le elimina in pamant. Astfel avem garantia ca in instalatia electrica nu este niciodata mai mult decat trebuie .

Citește mai mult »

Protectia la electrocutare – practici de baza

Oprirea alimentării cu energie electrică Dacă este posibil, închideţi întotdeauna alimentarea reţelei electrice înainte de atingerea oricăror elemente de circuit. Trebuie de asemenea asigurate toate sursele de energie înainte ca un sistem să poate fi considerat sigur.

Citește mai mult »