Sonorizare

Aceasta parte a instalatiilor electrice, din pacate, in Romania este neglijata si aproximativ 8 din 10 beneficiari uita de acest aspect si constata, dupa ce mobileaza casa, monteaza televizorul, sistemul audio (de cele mai multe ori este vorba de un sistem tip “home cinema”), cu stupoare, ca nu s-au tras firele, boxelor, prin pereti si nu se pot monta boxele.

Un adevarat sistem audio este format din un mixer (unitate centrala care comanda difuzoarele), sursa audio ( cd player, radio, mp3 player etc) difuzoare si comenzi locale pentru selectarea surselor audio in anumite zone, comandarea locala a volumului de sunet etc .

Difuzoarele disponibile sunt de interior in varianta aparenta sau incastrata si difuzoarele speciale de exterior care pe langa caracterisiticile de etanseitate au si rol de distribuire al sunetului intr-un anume fel (a se vedea boxele de terase care emit sunet in jos ca sa nu deranjeze oamenii care stau la masa) .

In cea ce priveste un sistem de sonorizare pentru spatii publice PA (public adress) acesta este mult mai complex, el poate contine microfoane, mixere speciale de sunet, surse audio cu mesaje preinregistrate pentru diferite avertizari (incendiu, alarma etc ). Aceste sisteme sunt special construtie pentru sonorizari publice si presupun o serie de avize si agrementari in acest sens.

Iata cateva variante de boxe pe care noi le putem oferi :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mixere, matrice :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comenzi locale :

 

 

 

 

 

 

 

Toate sisteme de zonorizare se pot integra cu sistemul video, chiar si cu un sitem Casa Inteligenta

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Tutondo
Product Name
Sonorizare
Articolul a fost postat in Electricitate ecologie. Adauga la Bookmark acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *